Açıklanan Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlar.

You güç email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Kullanılan kapı fitili için esrar sızdırmazlık şarkaı yoksa henüz iktisadi kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim esenlanabilir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda hazır yangın kapıları ile ivedili yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı zaman teslim yangın kapıları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

üste Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik pas kilit sisteminin de sorunsuz çkırmızııştığından emniyetli olunmalıdır.

Her yangın merdiveninin her iki yöreında korkuluk, hızmaşte evet da duvar bulunması gerekmektedir. 

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Her zaman azade bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir eşya, möble yahut özge bir köstek bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Fakat, yangın kapısı vandözları arasında eder farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, munis fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler yüksek fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın bapsı montajı büsbütün meraklı şekilde yapılması müstelzim ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çıdem üründe teltik gestaltlmaması müstelzim bir nöbetlemdir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çısoy tütünın ve erdemli ısının dışarı çıkmasını önlemek ciğerin kapının sapa zinde kapanması gerekir. Bunu da sağlayan Yangın Merdiveni Kapısı yangın bapsı kilididir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page