Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Umumiyetle mühür veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Bu kapılar omurga olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır yürütmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangına dayanıklı bedduaşap kapı evet da yangın bapsı otel, memleket ve şifahane gibi şişko yaşam alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline destelı olarak değustalıkmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile bile su taşkını ve yer sarsıntısı üzere gayrı natürel afetlerdede kullanılabilir olması dolayısıyla titizlikle korunmalıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu gidişat çalma vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere yek yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate hileınarak gerekli skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Bizimle çtuzakıştığınızda yangın merdiveni çekim bâtınin hordaki aşamaları gerçekleştiririz:

Akrobat Yangın Merdiveni; çoklukla bir katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar esenlanır.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı bapsı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Bu sebeple bina ortamında herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Daha detaylı ele kızılındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

İzinsiz suret, yazı ve videoteyp v.b kullanımı neticesinde legal prosedür uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page